Praktijkinformatie
 
De praktijk is gevestigd in Sport, Racket en Gezondheidscentrum Theo Meijer.
Het adres is:
Plantageweg 6 (voorheen Noorderinslag)
3833 AZ  Leusden
Bij binnenkomst gaat u direct rechtsaf een kleine trap naar beneden. Halverwege deze gang is de wachtkamer, ik kom u hier ophalen. 
 
Het is ook mogelijk om op een eigen locatie af te spreken. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact op. 
 
Openingstijden 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Het is mogelijk om dinsdag tot en met zondag een afspraak te plannen. Doordeweeks is het ook mogelijk om in de avonduren af te spreken.

Voor een afspraak kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. Na bevestiging is de afspraak definitief. Telefonisch kunt u mij bereiken van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Mogelijk krijgt u mijn voicemail, wanneer u uw naam en nummer inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

 

Consultprijzen

Eerste consult (1 tot 1,5 uur)   67,50 - 97,50 euro (prijs wordt voor het consult besproken)

Consult (per uur)                    67,50 euro

Kortconsult/acuut (30 min.)     37,50 euro

 
 
Bijzonderheden 
 
Voor mijn eindscriptie heb ik mij verdiept in het homeopathisch behandelen gedragsveranderingen bij mensen met dementie.
Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van het homeopathisch begeleiden van mensen met dementie, dan sta ik u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact op of laat een bericht achter wanneer en hoe ik u het beste kan bereiken.

Nieuws

Nieuw op deze site is het kopje dementie. Hier staat nu de samenvatting van mijn onderzoek. Vragen? Neem gerust contact op!